Om oss

MiniROV AS

Hvem er vi i MiniROV AS og hva gjør vi egentlig. 


MiniROV AS så dagens lys i januar 2020, men har vært en tanke og visjon helt siden 2011, at vi nå tok skrittet helt ut og dannet et eget selskap var delvis som videreføring av en hobby, men hovedsaklig på grunn av vår egen søken etter nye utfordringer både lokalt og nasjonalt. Vi har vårt hovedkontor i Kristiansund men har mobile løsninger som gjør at vi kan utføre inspeksjoner i hele landet, fra Svenskegrensa i Sør til Russegrensa i nord. Om ønskelig kan vi bevege oss utenfor Landets grenser også. Vi har mobilt kontrollrom/innkvartering og lager. I tillegg har vi egen båt med gps posisjoneringssystem som kan settes inn i arbeidet. 

Vi har opparbeidet lang erfaring og allsidig kompetanse i løpet av de siste 19 år. Våre medarbeidere har gjennomført flere store prosjekter for anerkjente aktører innenfor Olje og gass sektoren, nasjonalt som internasjonalt. 

I vårt nærområde satser vi på en miljøbevisst holding til marin forurensing, vi har gjort en del kartlegging av søppel på havbunnen, hvor vi nå er i planleggingsfasen for verktøy til bruk i opprensking. Det er også en kjent sak at det ligger mange spøkelses teiner på havbunnen av ulike årsaker. Disse ønsker vi å få både kartlagt og hentet opp. En etterlatt teine kan fiske i i flere tiår, og påfører store lidelser til dyr fanget i disse over lengre tid. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har mistet noen teiner, vi bistår gjerne med lokalisering og opphenting i forbindelse med andre tokt vi er ute på. Båten vår er utstyrt med 3D ekkolodd og sonar, med dette kan vi se fremmede objekter på havbunnen før vi setter ut ROVen vår og tar en nærmere inspeksjon, eller for å hente den opp.


Havet, som dekker om lag 70 prosent av jordas overflate, er kilde til livsviktige ressurser som mat, energi, medisiner – og til to tredjedeler av oksygenet vi puster inn. Men vi mangler mye kunnskap om havet, akkurat det vil vi prøve å forandre. 


Ta gjerne kontakt med oss om du har en problemstilling som vi kan bistå med å løse for deg. 

 Vårt mål

 

Vi har som mål å bli din foretrukne partner innenfor leveranse av miniROV og undervannsdroner. Samt tilby tjenester av høy kvalitet til priser som er overkommelig og konkurransedyktig innenfor vårt fagområde. 

 

Vi påtar oss alle typer inspeksjon i grunne farvann (maks 100m vanndyp) . 

Kjerneverdier


  • God kommunikasjon med kunde.
  • Pålitelighet
  • Proffesjonalitet.
  • Ingen skader eller utslipp til miljø.

Miljøbevisste valg er vårt hovedfokus.

Her er vi

Ørjan Johansson

Daglig leder.

ROV Supervisor 


Ørjan har variert erfaring fra flere store aktører innen olje og gass sektoren. Jobbet med ROV og subsea tjenester de siste 19 årene. 


Allan Skoglund

ROV pilotAllan har lang fartstid som ROV pilot, han har vært med på flere operasjoner for store aktører innenfor Olje og gass sektoren, nasjonalt og internasjonalt. 


Terje Eidseter

Teknisk sjef

ROV pilot


Terje er en allsidig person som kan fikse det meste, ser aldri problemer men

heller en løsning på en overkommelig utfordring. 

Våre samarbeidspartnere